Home Actualitate Unități de cazare, scoase la vânzare

Unități de cazare, scoase la vânzare

by Romanov Alex
0 comment

Problemele din indistria turismului par să nu se mai încheie. Efectul pandemiei se vade acum și pe piaţa imobiliară. Tot mai mulți proprietari de pensiuni sau hoteluri își scot unitățile la mezat, după ce criza Covid i-a adus aproape de faliment.  Pe internet se vând acum pensiuni cu piscină la preţ de apartament. 

Sunt scoase la vânzare de la pensiuni din marile orașe precum Cluj, Braşov sau Sibiu, până la unități în stațiunile de la mare sau de la munte. Iar prețurile pornesc de la 150.000 de euro și pot ajunge până la 450.000 de euro.

Cea mai ieftină pensiune se vinde la Băile Boghiş. Poate primi până la 11 persoane, dar are și teren ce poate fi folosit pentru rulote și corturi. Există o piscină în aer liber, jacuzzi, foișor, precum și alte facilități, iar prețul este de doar 149.000 de euro negociabil.

De asemenea, o pensiune de 3 stele în Moeciu de Jos, la nici doi kilometri de castelul Bran, se vinde cu 250.000 de euro.

Iar dacă nu puteți sta departe de agitația marilor orașe, va puteți achiziționa o pensiune în centrul Sibiului cu 450 000 de euro sau în Cluj cu  640.000 de euro.

Si la mare sunt scoase la vânzare unități de cazare. 220.000 de euro costă o pensiune la Eforie Sud, iar cu  225.000 de euro poate fi achiziționată una de 3 stele, la Jupiter.

Specialiștii din domeniul imobiliar spun că cele mai multe pensiuni scoase la vânzare sunt deținute de proprietari care au făcut credite la bănci și nu mai reuşesc să le plătească din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus.

Exista însă și proprietari intrați în domeniul turismului de prea puțin timp, care nu au știut să gestioneze această situație, iar acum își vând proprietățile.

sursa foto: sfin.ro

related posts

Leave a Comment