Home Economic Termen scadent, prelungit de SPIT Constanța

Termen scadent, prelungit de SPIT Constanța

by Romanov Alex
0 comment

Vești bune pentru constănțeni! Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța reamintește persoanelor fizice și juridice care au obligații de plată la bugetul local, restante la data de 31 martie 2020,  faptul că termenul până la care pot beneficia de anularea accesoriilor s-a prelungit până la data de 30 iunie 2022, inclusiv.

Constănțenii vor avea la dispoziție încă trei luni pentru a beneficia de facilitățile fiscale acordate de SPIT Constanța. Cu toate acestea, contribuabilii trebuie să îndeplinească cumulativ o serie de condiții:

– să achite toate obligațiile bugetare principale restante la 31 martie 2020, inclusiv, până la data depunerii cererii de anulare a accesoriilor;

– să achite toate obligațiile bugetare principale și accesorii cu termene de plată cuprinse între data de 1 aprilie 2020 și data depunerii cererii de anulare a accesoriilor, inclusiv;

– să depună o cerere de anulare a accesoriilor după îndeplinirea în mod corespunzător a condițiilor prevăzute mai sus, până la data de de 30 iunie 2022, inclusiv.

Pentru a beneficia de anularea obligațiilor bugetare accesorii, debitorii pot depune o notificare cu privire la intenția lor și pot achita sumele restante inclusiv eșalonat, până cel târziu la data de 30 iunie 2022.

Cererile și notificările pot fi depuse la ghișeele SPIT, trimise prin e-mail sau prin poștă la următoarele agenții fiscale:

  • Agenția fiscală nr. 1, Centrul comercial din zona Tomis Plus
  • Agenția fiscală nr. 2, Str. Nicolae Grindeanu nr. 66
  • Agenția fiscală nr. 3, Str. Ștefan cel Mare nr. 36-40
  • Agenția fiscală nr. 4, Str. Soveja nr. 104, bloc nr. 44, parter
  • Agenția fiscală nr. 5, Bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116C
  • Agenția fiscală nr. 6, Bd. Tomis nr. 112

sursa foto: SPIT Constanța

related posts

Leave a Comment