Home Actualitate Oportunităţi de afaceri pe piața indiană pentru producătorii români

Oportunităţi de afaceri pe piața indiană pentru producătorii români

by Florentina Lup
0 comment

Cinci societăţi româneşti, din sectorul electrotehnic, şi-au promovat produsele și serviciile la expoziția internațională ,,ELECRAMA 2020”  dedicată echipamentelor, produselor și tehnologiilor pentru industria energetică din India.

Electrotel SA, ENEVO Group SRL, HETMA International SRL, ROMIND T&G SRL și SPECTRALINK SA au prezentat, celor peste 300.000 de vizitatori, tablouri de comandă și control, sisteme automatizate de control, protecție şi cybersecuritate pentru sisteme industriale, sisteme de ventilație, echipamente de electrosecuritate, comutatoare și întrerupătoare pentru voltaj mediu și ridicat.

Piața indiană de electrotehnică oferă oportunităţi importante de afaceri şi dezvoltare pentru exportatorii români, având în vedere obiectivele de modernizare și extindere a întregii rețele electrice din țară, în următorii zece ani prin inițiativa ”Power to All 24 x 7”. Conform estimărilor, până la sfârșitul anului 2025, India va fi cea de-a 5-a cea mai mare economie din lume.

ELECRAMA 2020 a avut loc în New Delhi şi a fost organizată de ,,Indian Electrical & Electronics Manufacturers’ Association” (IEEMA). Evenimentul a reunit, pe o suprafață de 110.000 mp, în 16 pavilioane, peste 1.250 de firme, din 100 de țări, care au promovat cele mai recente inovații din industria de profil.

related posts

Leave a Comment