Home Diverse HC Dobrogea Sud luptă pentru Cupa României

HC Dobrogea Sud luptă pentru Cupa României

by Romanov Alex
0 comment

După un început de sezon foarte bun, formația din liga Zimbrilor se pregătește pentru turneul Final 4 din Cupa României. Inițial, competiția a fost programată în luna aprilie, la Constanța, dar pandemia de Covid-19 a făcut ca turneul să aibă loc în septembrie, la Sfântu Gheorghe.

În prima semifinală, Dinamo București întâlnește pe CSM Bacău, sâmbătă de la ora 11:00, iar Dobrogea Sud joacă cu Politehnica Timișoara, pentru un loc în marea finală, cu începere de la ora 18:00.

Duminică, de la ora 18:00, este programată finala mare din Cupa României.

Meciurile se anunță echilibrate, deoarece echipele au realizat transferuri importante și nu au avut meciuri amicale. Cupa României este o competiție a surprizelor și orice este posibil.

Formația de pe litoral vine după două victorii în European Handbal League, obținute în fața celor de la HC Victor Stavropol.

Handbaliști antrenați de Djordje Cirkovic vor juca la Sfântu Gheorghe și primele trei etape din Liga Zimbrilor, săptămâna viitoare, între 15-17 septembrie.

Dobrogea Sud are ambiții mari în acest sezon și speră să aducă titlul la Constanța. Liga Zimbrilor reunește la start echipe puternice și lupta pentru punctele puse în joc se anunță a fi una foarte interesantă.

sursa foto: HC Dobrogea Sud

related posts

Leave a Comment