Home Diverse HC Dobrogea Sud a anunțat ultimul transfer din această vară

HC Dobrogea Sud a anunțat ultimul transfer din această vară

by Romanov Alex
0 comment

Dobrogea Sud și-a definitivat lotul pentru sezonul viitor. Ultima noutate din lotul constanțenilor este Igor Radojevic. Noul component al echipei vine de la Spartak Moscova, din Rusia și evoluează pe postul de inter dreapta.

Handbalistul, în vârstă de 30 de ani, reprezintă al patrulea transfer din această vară. Aducerea lui Igor Radojevic completează lotul dobrogenilor și acoperă postul de inter dreapta, după plecarea lui Dejan Malinovic în Ungaria.

Handbalistul a evoluat cu naționala țării sale, Muntenegru, la Euro 2018 și va fi adversarul tricolorilor în preliminariile Euro 2022.

“Am ales un club care are ambiții mari, ca și mine. Obiectivul meu în acest sezon? Să atacăm toate trofeele, pentru că avem o echipă puternică și jucători buni. Sper să vină și rezultatele.”, declară Igor Radojevic

Noul jucător de la Dobrogea Sud urmează să se alăture echipei în perioada următoare. Dobrogea Sud se află în cantonament la Sighișoara. Formația de la malul mării pregătește noul sezon din Liga Zimbrilor și are programate mai multe partide de verificare înainte de startul sezonului. Din lotul deplasat la Sighișoara fac parte și jucători tineri, precum Moroșanu, Ostace sau Stănescu. sursa foto: HCD

related posts

Leave a Comment