Home Diverse FC Farul începe pregătirile pentru noul sezon competițional

FC Farul începe pregătirile pentru noul sezon competițional

by Romanov Alex
0 comment

Farul Constanța a efectuat la sfârșitul săptămânii trecute vizita medicală, la o clinică medicală privată din Constanța. Fotbaliștii au fost împărțiți în două serii, din dorința de a respecta distanțarea socială.

Formația de la malul mării a evoluat ultima dată, într-un meci oficial pe teren propriu, împotriva celor de la Turris Oltul Turnu Măgurele, în luna martie a acestui an. La începutul acestei săptămâni, “marinarii” au efectuat și primul antrenament, în conformitate cu normele în vigoare.

Complexul sportiv din strada Primăverii a fost recent modernizat, pentru ca fotbaliștii constănțeni să beneficieze de cele mai bune condiții de pregătire. În pauza competițională au fost realizate mai multe schimbări la nivelul lotului. Echipa antrenată de Ianis Zicu a încheiat colaborarea cu zece jucători, printre care Baudouin Kanda, Ionuț Stoica sau Daniel Toma.

Conducerea clubului merge pe continuitate la nivel băncii tehnice. Antrenorul Ianis Zicu continuă pentru încă un sezon la Constanța. Lotul se dorește a fi unul omogen în stagiunea viitoare. Mulți jucători importanți care au evoluat și anul trecut și-au prelungit contractele cu formația de pe litoral.

O noutate în lotul pentru sezonul viitor este Marius Chindriș, în vârstă de 29 de ani, care evoluează pe postul de mijlocaș. Fotbalistul a mai trecut în carieră pe la echipe precum UTA Arad sau Petrolul Ploiești.

Farul Constanța a avut un sezon bun în liga secundă, cu victorii și meciuri foarte bune pe teren propriu. După mai mulți ani, jucătorii antrenați de Ianis Zicu au reușit să readucă suporterii în tribune.

Se anunță un sezon interesant în liga a 2-a, în care mai multe echipe de tradiție vor lupta pentru a ajunge pe prima scenă a fotbalului din România.

sursa foto: wikipedia.org

related posts

Leave a Comment