Home Diverse Athletic Constanța își conturează lotul pentru sezonul viitor

Athletic Constanța își conturează lotul pentru sezonul viitor

by Romanov Alex
0 comment

Formația de la malul mării se pregătește pentru noul an competițional. În ultima perioadă, clubul a anunțat câteva dintre noutățile din lotul echipei. Jucători importanți vin să joace baschet la Constanța.

Athletic Constanța a reușit să aducă doi jucători valoroși. Primul nume important care se alătură Gladiatorilor din Tomis este Iulian Orbeanu. Sportivul, în vârstă de 31 de ani, evoluează pe postul de pivot.

Iulian Orbenau este și component al lotului național al României. Sezonul trecut, sportivul a îmbrăcat tricoul celor de la CSO Voluntari, unde a jucat în 18 meciuri și a avut o medie de 5.7 puncte pe partidă.

Un alt transfer reușit pentru sezonul 2020-2021 de Athletic Constanța este aducerea lui Daniel Mâinea. Jucătorul născut în 1998 vine pe litoral după un sezon în care a jucat la Steaua București.

Athletic Constanța este clubul care a readus baschetul spectacol la Constanța. În ultimii ani, lotul echipei a fost format atât din jucători cu experiență, cât și din jucători tineri.

Transferurile realizate în ultima perioadă arată că Gladiatorii din Tomis au ambiții mari în noul sezon. Campionatul se anunță unul foarte interesant și rămâne de văzut cine va câștiga lupta sub panou.

sursa foto: Baschet Club Athletic Constanta

related posts

Leave a Comment