Home Cultură Trei spectacole de înaltă ținută artistică vă așteaptă în acest sfârșit de săptămână, în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Trei spectacole de înaltă ținută artistică vă așteaptă în acest sfârșit de săptămână, în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

by PĂUN IONELIA
0 comment

Stagiunea estivală, eveniment organizat de Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța și Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” continuă și săptămâna aceasta. 

Vineri, 19 august, de la ora 20:30, spectacolul „O, sole mio” revine în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Veți petrece momente de neuitat în compania soliștilor: Gabriela Dobre, Raluca Dărăban, Mihaela Ionescu, Iulian Bratu, Stela Sîrbu, Maria Cernat, Octavian Minea, Elena Rotari, Silvia Simionescu, Adrian Clinciu. 

Sâmbătă, 20 august, de la ora 20:30, sunteți invitați la concertul „Marea și Muzica”. Soliștii serii vor fi Stela Sîrbu, Silvia Simionescu, Mihaela Ionescu, Raluca Dărăban, Iulian Bratu, Octavian Minea, Gabriela Dobre, Maria Cernat și Adrian Clinciu. 

Duminică, 21 august, de la ora 20:30, vă puteți delecta cu spectacolul de balet „Seri de vară în pași de dans”. Stagiunea estivală continuă până pe 15 septembrie cu evenimente culturale remarcabile, organizate în weekend, pe terasa teatrului sau pe scena special amenajată în parc.Intrarea este liberă.

related posts

Leave a Comment