Home Cultură Tabăra Internațională de Pictură „Lucian Grigorescu” din municipiul Medgidia, a ajuns la cea de-a XVIII-a ediție!

Tabăra Internațională de Pictură „Lucian Grigorescu” din municipiul Medgidia, a ajuns la cea de-a XVIII-a ediție!

by PĂUN IONELIA
0 comment

În dimineața acestei zile, Primăria Municipiului Medgidia a găzduit conferința de presă menită să marcheze începutul celei de-a optsprezecea ediții a tradiționalei Tabere Internaționale de Pictură „Lucian Grigorescu”. 

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai administrației publice locale, artiștii participanți, publicul pasionat de artă din municipiu și celebrul critic de artă Alice Dinculescu.Și în acest an, cincisprezece renumiți pictori din diverse părți ale țării și ale lumii se reunesc pentru a da culoare unor viziuni unice asupra frumuseții și simbolisticii românești. 

Tabăra se va desfășura pe o durată de 8 zile, în perioada 17 – 25 august 2022 și va cuprinde o excursie de documentare pe meleaguri românești, urmată de un atelier de creație și încheiată printr-o somptuoasă expoziție de tablouri. Pentru toți cei interesați, în perioada 21-23 august 2022, interval orar 10.00 – 18.00, pictorii vor putea fi vizitați în cadrul atelierului de pictură din incinta Hotelului „Stadion”, etajul nr.3. 

related posts

Leave a Comment