Home Cultură Se suspendă spectacolele pentru copii

Se suspendă spectacolele pentru copii

by Crina Matei
0 comment

Teatrul pentru Copii şi Tineret  Constanţa “Căluţul de mare” a anunţat că spectacolele programate în zilele de 07 noiembrie 2020 și 08 noiembrie 2020, de la orele 11.00 au fost suspendate. Evenimentele se vor reprograma la o dată ulterioară, imediat ce situația dată o va permite, conform legislației în vigoare .

Reprezentanţii Teatrului pentru Copii şi Tineret  Constanţa “Căluţul de mare” au precizat într-un comunicat de presă că activitățile interne ale instituției, realizate cu angajați proprii (repetiții cu întreg personalul artistic și de scenă, activitățile personalului tehnic, administrativ și economic) vor continua, respectând prevederile Ordinului comun al Ministrului Culturii și Ministrului Sănătății, în vigoare la transmiterea acestui comunicat.

„Deoarece dorim să fiți în continuare alături de noi, vă așteptăm să ne urmăriți in zilele de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ, ca de obicei la ORA 11.00, în online pe Facebook-ul Teatrului „Căluțul de mare”, unde vă vom prezenta diferite activități artistice, distractive și educative.” se mai precizează în comunicatul de presă.

related posts

Leave a Comment