Home Cultură Invitație la teatru, într-o nouă sală, la un spectacol al cărei regizoare este nominalizată la premiile UNITER

Invitație la teatru, într-o nouă sală, la un spectacol al cărei regizoare este nominalizată la premiile UNITER

by PĂUN IONELIA
0 comment

„𝟖 𝐓𝐀𝐓̧𝐈” – spectacol pentru care Irisz Kovacs este nominalizată la premiile UNITER 2022, cele mai importante premii din teatrul românesc, pentru debut regizoral. Două reprezentaţii în acest weekend: 𝐬𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆, 𝟏𝟗 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞, 𝐬̧𝐢 𝐝𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚̆, 𝟐𝟎 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞, 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗.𝟎𝟎, la NOUA 𝐒𝐀𝐋𝐀̆ 𝐒𝐓𝐔𝐃𝐈𝐎 a Teatrului de Stat Constanţa, strada Ion Lahovari nr. 2A.Preţul biletului: 30 lei.

𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐨𝐭 𝐟𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐳𝐢𝐭̧𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 din strada Ion Lahovari nr. 2A (SALA STUDIO) sau online, pe platforma Mystage.ro. Recomandat adulţilor, dar şi elevilor de liceu. Adolescența, cu traumele ei, privită ludic, cu simțul umorului. O poveste care vorbește despre singurătatea dureroasă a maturizării, despre ce înseamnă o familie și moștenirea traumei de la părinții noștri.

Sala Studio se află foarte aproape de clădirea teatrului, circa 50 de metri, aproape vizavi de ea, dar nu la bulevard, ci pe una dintre străduțele care dau în bulevardul Ferdinand. Este a doua străduță, numărând de la Mihai Viteazul spre mare. Strada Ion Lahovari nr. 2A. 

Vedeți pe harta de mai jos! 

related posts

Leave a Comment