Home Cultură Experiență senzorială unică pe litoralul românesc! Vezi filmul The Meg (Confruntare în adâncuri) plutind pe Marea Neagră

Experiență senzorială unică pe litoralul românesc! Vezi filmul The Meg (Confruntare în adâncuri) plutind pe Marea Neagră

by PĂUN IONELIA
0 comment

Joi, 18 august 2022, între orele 20.30 – 22.30, constănțenii și turiștii au ocazia de a lua parte la un eveniment unic pe litoralul românesc. Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, prin Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, în parteneriat cu Zoom Beach Constanța, vă invită la o proiecție cinematografică ce se va transforma într-o experiență senzorială!

Locația filmului MEG: Confruntare în adâncuri, este Plaja Zoom, cea care a găzduit în perioada iulie-august proiecții în aer liber, organizate de  Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, răspunzând de această dată ideii inedite, de a invita constănțenii și turiștii de pe litoral la o proiecție de film altfel!

„FILM LA APĂ”!

Pe malul mării va fi amenajat un ecran de dimensiuni mari, iar spectatorii vor “trăi” confruntarea cu un monstru din adâncuri, plutind pe paddle-uri, caiace și alte obiecte gonflabile. Participarea este gratuită, iar 35 de paddle-uri vor fi puse la dispoziție, fără costuri, de echipa centrului de sporturi acvatice Wego Kite Spot, situat tot pe plaja ZooM Beach.  Pentru cei care vor să vadă filmul de pe apă, le recomandăm să aibă ținute adecvate. De asemenea, organizatorii anunță că cele 35 de paddle-uri puse la dispoziție gratuit vor fi ancorate în zone prestabilite, totul pentru siguranța participanților. Zona este în apropierea malului unde apa nu depășește un metru adâncime. Cei care doresc să urmărească filmul de pe apă și au propriile caiace, paddle-uri și alte obiecte gonflabile, sunt bine veniți. Fiind un film horror, vizionarea filmului va fi plină de surprize! Astfel amatorii de senzații tari, sunt invitați la o experiență inedită! Vă așteptăm pe Plaja Zoom, începând cu ora 20.00. Filmul va fi proiectat începând cu ora 20:30. Vă promitem o seară memorabilă!

În cazul în care doriți să urmăriți The Meg de pe plajă, veți avea la dispoziție o zonă special amenajată (capacitatea de 50 de persoane).

Despre Meg:  Confruntare în adâncuri  – este un film de acțiune SF de groază american regizat de Jon Turteltaub. O producție Warner Bros. Pictures și Gravity Pictures. Filmul are la bază cartea Meg: A Novel of Deep Terror, publicată în 1997 de Steve Alten. Pelicula îi are în rolurile principale pe Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao și Cliff Curtis și urmărește o echipă de oameni de știință în înfruntarea cu un megalodon (un monstru subacvatic) în timpul unei misiuni de salvare pe fundul Oceanului Pacific.

Trailer oficial – https://www.youtube.com/watch?v=udm5jUA-2bs

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” prin Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” în parteneriat cu Zoom Beach.

related posts

Leave a Comment