Home Administrație publică Un spațiu de recreere din cartierul Faleză Nord a fost reamenajat

Un spațiu de recreere din cartierul Faleză Nord a fost reamenajat

by Romanov Alex
0 comment

Zona situată la intersecția bulevardului Mamaia și strada Soveja a fost reconfigurată. Locuitorii orașului se pot bucura de un spațiu special amenajat pentru relaxare, cu mobilier urban nou. 

Infrastructura pietonală a fost modernizată pentru a spori confortul vizitatorilor. Aleile de acces au fost reconstruite, au fost amplasate borduri și pavele noi.  

Spațiul verde a fost reamenajat, a fost așternut pământ vegetal și a fost montat sistemul de irigații. În perioada următoare, decorul peisagistic va fi îmbogățit cu arbori și arbuști ornamentali. 

Lucrări de reamenajare a spațiilor publice vor avea loc în toate zonele rezidențiale. 

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment