Home Administrație publică Un nou parc în Valu Traian

Un nou parc în Valu Traian

by Crina Matei
0 comment

Primăria din Valu lui Traian intenționează să atribuie un contract ce vizează amenajarea unui parc în localitate. Investiția de peste 700.000 lei va fi plătită din fonduri bugetare, iar parcul ar urma să fie amplasat între străzile Soarelui și Eliberării. Lucrările prevăd amenajarea spațiului verde prin plantarea de arbori ornamentali, flori, amenajarea de alei pietonale pavate, spațiu de joacă și zonă de agrement.

Primăria Valu lui Traian anunță o nouă investiție în cadrul localității ce va prinde contur în curând. Mai exact, este vorba despre amenajarea unui parc ce ar urma să fie edificat între străzile Soarelui și Eliberării. Astfel, s-a pus la bătaie un contract ce vizează executia de lucrari și achiziție de dotări pentru această investiție conform Proiectului Tehnic ce prevede următoarele: amenajare spațiu verde cu gazon natural în suprafață de 1.734,62 mp, plantare de arbori și arbuști ornamentali în număr de 56 bucăți si amenajare spații florale în suprafață de 46,87 mp; alei pietonale din pavele de beton; alei pietonale înierbate în suprafață de 84,15 mp; spațiu de joacă: zonă de agrement și relaxare în care sunt incluse șapte minifoisoare; bănci, dar și altele.

Totodată, contractual prevede și amenajarea unei parcări ce va conține 17 locuri destinate cetățenilor sau turiștilor care vor vizita parcul.

Valoarea totală estimataă este de 728.706 lei, iar sursa de finanțare sunt fondurile bugetare.

related posts

Leave a Comment