Home Administrație publică Rețea de gaze, la Techirghiol

Rețea de gaze, la Techirghiol

by Romanov Alex
0 comment

Vești mult-așteptate pentru toți locuitorii orașului Techirghiol. După doi ani de așteptare, localnicii se vor putea racorda la rețeaua de gaze. Totul după ce proiectul ce prevede înființarea sistemului de distribuție gaze naturale a fost finalizat.

Proiectul, de un deosebit interes pentru cetățenii și turismul balnear din orașul Techirghiol, precum și pentru dezvoltarea economică a zonei, a fost demarat în decursul anului 2020, cu o valoare a investiției de aproximativ 11 milioane lei și a reprezentat realizarea a peste 37 km de rețea de distribuție gaze naturale. Acum, odată finalizat acest proiect, localnicii se vor putea racorda la rețeaua de gaze.

„Faptul că noi am reușit să racordăm orașul Techirghiol la rețeaua de gaz face ca toate costurile de întreținere să fie diminuate, confortul fiecăruia să fie sporit, iar cetățenii care doresc să se mute în orașul nostru vor avea posibilitatea să se racordeze la rețeaua de gaz. Pe de altă parte, din punct de vedere economic, faptul că avem centre balneare cu capacități foarte mari, iar costurile de întreținere sunt foarte mari, iată că acum ele vor putea să se racordeze la rețeaua de gaz, iar costurile vor scădea foarte mult, vor fi diminuate costurile de întreținere.”, declară IULIAN SOCEANU, primarul orașului Techirghiol

La mult-așteptatul eveniment, desfășurat în centrul orașului Techirghiol au luat parte numeroase oficialități din administrația publică locală și nu numai.

„Rolul nostru în funcțiile pe care le avem este de a veni în sprijinul comunităților locale și de a contribui și a pune umărul la dezvoltarea acestora. Felicitări și la cât mai multe proiecte de dezvoltare și mult succes în continuare!”, declară GEORGE NICULESCU, secretar de stat în Ministerul Energiei

De altfel, odată cu anunțul făcut, s-au realizat oficial și primele branșamente la rețeaua de gaze. Una dintre grădinițele din Techirghiol, dar și locatarii unui bloc din oraș.

De săptămâna viitoare, societatea va avea program deschis pentru toți locuitorii și astfel, începând de marți, cetățenii vor putea depune cererile de racordare.

related posts

Leave a Comment