Home Administrație publică Plata abonamentului anual de parcare pentru Zona 2 se poate efectua online

Plata abonamentului anual de parcare pentru Zona 2 se poate efectua online

by Romanov Alex
0 comment

Vești bune pentru constănțeni. Pentru a fi scutiți de un drum, cei care doresc să achite plata abonamentului anual de parcare aferent Zonei 2 o pot face online.

Abonamentul anual pentru ocuparea unui loc de parcare public cu plată, în Zona 2 a municipiului Constanța poate fi achitat online, accesând site-ul Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța.

Astfel, prin simpla introducere a datelor de identificare în funcție de tipul persoanei (fizică/fizică autorizată/juridică) și numărul de înmatriculare al autoturismului, solicitantul poate obține dovada plății pe e-mail, rapid și în siguranță.

Cuantumul abonamentului este în sumă de 199 de lei/an și permite ocuparea oricărui loc de parcare publică cu plată din Zona 2, fără plata vreunei taxe/tarif, atât riveranilor persoane fizice din Zona 2, care nu dețin locuri de parcare proprii în zona de reședință, cât și riveranilor persoane fizice autorizate, respectiv persoane juridice din Zona 2, ce dețin în proprietate sau în folosință spații destinate și utilizate legal pentru activități economice-profesionale și care nu dețin locuri de parcare proprii.

Mai multe informații privind Regulamentul de organizare și funcționare al parcărilor publice din municipiul Constanța, aprobat prin HCL nr. 123/2021, pot fi obținute accesând www.spit-ct.ro , secțiunea servicii e-Tax online – Plată abonament parcare anuală Zona 2.

sursa foto: SPIT Constanta

related posts

Leave a Comment