Home Actualitate Percheziții la o persoană bănuită de săvârșirea unor infracțiuni economice

Percheziții la o persoană bănuită de săvârșirea unor infracțiuni economice

by Antonia Mocanu
0 comment

Polițiștii Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au pus în aplicare recent trei mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Constanța. În urma  acestor descinderi au fost ridicate documente și înscrisuri cu valoare probatorie. După percheziții, un bărbat a fost reținut preventiv pentru 24 de ore, deoarece a reieșit faptul că persoana în cauză, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, ar fi ascuns sume de bani din contul societății pe care o reprezenta și ar fi invocat datorii fictive, în scopul fraudării unui creditor.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani, ar fi indus în eroare creditorul, prezentându-i două extrase de pe contul bancar al societății, existând indicii rezonabile că ar fi falsificat înscrisurile prin contrafacerea scrisului. De asemenea, persoana în cauză ar fi  efectuat retrageri din contul bancar al societății pe care o reprezenta, sumele de bani fiind folosite în scop personal.

Persoana care ar fi săvârșit aceste infracțiuni a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, abuz de încredere prin fraudarea creditorilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată și folosire, cu rea-credință, a creditului de care se bucură societatea.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus măsura controlului judiciar al persoanei pentru 60 de zile.

Sursa foto: turnulsfatului.ro

related posts

Leave a Comment