Home Administrație publică Luminița Vlădescu nu mai este viceprimarul Medgidiei

Luminița Vlădescu nu mai este viceprimarul Medgidiei

by Crina Matei
0 comment

Scandalul politic răsunător din administrația municipiului Medgidia s-a încheiat după bunul plac al primarului Valentin Vrabie. Edilul a reușit, cu sprijinul Consiliului Local, să o demită din postul de viceprimar pe Luminița Vlădescu. În favoarea proiectului de demitere s-au pronunțat 14 consilieri locali, iar un vot a fost nul. Viceprimarul demis, Luminița Vlădescu susține că nu va renunța la luptă, în timp ce primarul Valentin Vrabie nu vrea să mai audă numele Luminiței Vlădescu.

După luni de zile de scandal, cu injurii și chiar agresiune fizică ce au șocat spațiul public, în administrația locală a municipiului Medgidia primarul Valentin Vrabie și-a impus punctul de vedere și și-a îndeplinit țelul, acela de a o demite din funcția de viceprimar pe social democrata Luminița Vlădescu. Ieri, în urma ședinței de Consiliu Local, Luminița Vlădescu a fost demisă cu ajutorul a 14 consilieri locali care au aprobat prin vot proiectul de hotărâre inițiat de primarul liberal Valentin Vrabie. Luminița Vlădescu se arată uimită de atitudinea foștilor colegi consilieri, care, spune ea, au trădat interesul cetățenilor, cu atât mai mult cu cât ar fi semnat la rândul lor plângerile penale împotriva primarului Valentin Vrabie.

Luminița Vlădescu, viceprimarul demis al municipiului Medgidia: “ Am fost încă o dată executată de primarul Vrabie pentru că nu am fost complice la jefuirea banului public. “

Luminița Vlădescu susține că nu va renunța la luptă și susține că orașul Medgidia merge într-o direcție greșită și că oamenii sunt mințiți de primarul Valentin Vrabie.

Luminița Vlădescu, viceprimarul demis al municipiului Medgidia: ”Oamenii mă cunosc știu ce am făcut pentru ei, toate proiectele cu care se laudă dnul primar sunt muncite și de mine. Voi merge și voi explica oamenilor ce s-a întâmplat, voi demonstra că oamenii sunt mințiți de un primar care nu știe decât să jefuiască bani, să-i folosească în interes propriu și să facă petreceri și cheltuieli din bani publici pentru avantaje electorale personale. “

La rândul său, primarul Valentin Vrabie, ne-a declarat că nu mai dorește să comenteze niciun subiect legat de fostul viceprimar Luminița Vlădescu și că se învinovățește întrucât el a numit-o în această funcție.

Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia : “ Nu mai am niciun punct de vedere, nu am ce să răspund, nu vreau să mai aud în viața mea, mi-a ajuns la cât circ și balamuc am fost târât de această doamnă a PSD-ului Constanța, mi-a ajuns și mai ales mă simt vinovat că eu am pus-o în funcția de viceprimar. “

În locul Luminiței Vlădescu, în funcția de viceprimar a fost ales Nicolae Păun, din partea ALDE. Singurul consilier de la PSD care a fost prezent la ședință a fost Alin Trifan. De altfel, Biroul Permanent al Organizației Județene PSD Constanța a decis, prin vot, excluderea din partid și retragerea sprijinului politic pentru Alin Trifan. Vă reamintim că primarul din Medgidia, Valentin Vrabie a decis schimbarea din funcție a Luminiței Vlădescu după ce aceasta a declarat presei că a fost agresată fizic și verbal de edil. Totul s-a petrecut în urmă cu o săptămână. A doua zi, primarul a inițiat un proiect de hotărâre pentru înlocuirea Luminiței Vlădescu, cu scopul de a-l înscrie pe ordinea de zi a unei ședințe extraordinare a Consiliului Local.

related posts

Leave a Comment