Home Administrație publică Lucrări finalizate la pod

Lucrări finalizate la pod

by Romanov Alex
0 comment

Investiție finalizată cu succes, spre bucuria șoferilor care tranzitează Drumul Județean 296, ce leagă orașul Năvodari de localitatea Corbu. Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri a încheiat lucrările pe podul din zonă, care a intrat în reparații capitale în urmă cu numai două săptămâni.

Vești bune pentru constănțenii și turiștii care circulă pe Drumul Județean 296. Podul dintre Năvodari și Corbu a fost reabilitat complet după o investiție semnificativă de aproximativ 800.000 lei, fonduri ce provin de la Consiliul Județean Constanța.

„Sunt mai multe beneficii pentru județul Constanța, dar aici era un nod critic, pentru că Drumul Județean 296 este de o importanță strategică, date fiind și obiectivele economice de aici. Astfel că am făcut o expertiză aici, la acest pod de o importanță foarte mare, structura a fost în regulă și atunci am procedat de urgență la eliminarea neconformităților.”, declară MIHAI LUPU, președintele CJ Constanța

În cele două săptămâni, a fost reabilitată și asfaltată întreaga șosea, inclusiv rampele de urcare și coborâre de pe pod. De asemenea, au fost reconfigurate trotuarele și balustradele, iar malurile au fost întărite.

„Un termen realist, ținând cont de amploarea lucrării. Ce a fost cel mai greu? Lucrurile care nu s-au văzut la prima vedere; când ne-am apucat de treabă, am găsit câteva deficiențe minore. A fost nevoie să facem o carotă aici, pe rampa de urcare dinspre Năvodari spre Corbu, care pot spune că ne-a întârziat puțin, dar echipa a recuperat timpul pierdut.”, declară RĂZVAN ZAGON, director general RAJDP

Așa cum era de așteptat, lucrările au decurs conform planului și au fost finalizate la termen, iar calvarul șoferilor care tranzitează frecvent acest drum a luat sfârșit.

related posts

Leave a Comment