Home Administrație publică Curăţenie generală, în Cernavodă

Curăţenie generală, în Cernavodă

by Crina Matei
0 comment

Start campaniei de curăţenie, la Cernavodă! Autorităţile locale vor organiza săptămâna viitoare activități și acțiuni de protejare a mediului înconjurător, cu scopul reducerii poluării și încurajării activismului civic.

Campania „Curățăm România” este menită să îi responsabilizeze pe cetăţenii din Cernavodă, astfel încât aceştia să fie mai atenţi la ocrotirea mediului înconjurător. Acest program național este despre inițiativă, dorința de a arăta că se poate, despre puterea exemplului și grijă față de mediul înconjurător.

La această acţiune sunt invitați să participe toţi cetățenii care se oferă voluntari pentru colectarea deșeurilor din natură. Zonele identificate unde se vor desfășura aceste acțiuni de ecologizare sunt: terenuri neutilizate, zona verde aferentă malului Canalului Dunăre – Marea Neagră, dar și zonele periferice și limitrofe ale orașului, care nu aparțin domeniului public sau privat, pe care administrația publică locală nu are acces.

Până acum, instituțiile publice, școlile, ONG-urile, precum și mediul de afaceri din Cernavodă au răspuns pozitiv la această acțiune, arătându-și disponibilitatea de a trimite voluntari la campania de colectare a deșeurilor.

related posts

Leave a Comment