Home Administrație publică Constanţa se cosmetizează

Constanţa se cosmetizează

by Crina Matei
0 comment

Pentru înfrumusețarea Constanței, în această perioadă se lucrează la jardinierele de susținere a spațiului verde situate în proximitatea pasajului subteran de la Gară și intersecției bulevardului 1 Mai cu strada Theodor Burada. Astfel, într-o perioadă în care noi, toți ceilalți stăm acasă, muncitorii, echipați corespunzător continuă lucrările de reparații și întreținere în diferite zone ale orașului.

Într-o perioadă în care cu toții stăm acasă și în care ni se recomandă să ieșim doar dacă situația o impune, există oameni care muncesc pentru noi, care lucrează la înfrumusețarea orașului nostru. Echipați copespunzător, muncitorii contractați de  către municipalitate continuă lucrările de reparații și întreținere în diferite zone ale orașului.

În această perioadă se lucrează la jardinierele și zidurile de susținere a spațiului verde situate în proximitatea pasajului subteran de la Gară și intersecției bulevardului 1 Mai cu strada Theodor Burada.

Zidăria veche și elementele decorative care erau deteriorate si se desprindeau ușor sunt îndepărtate și înlocuite cu altele noi.

Se montează cofraje în care se toarnă beton acolo unde este cazul. Spațiile reconstruite se vor tencui și se vor vopsi sau decora în așa fel încât zona să fie înfrumusețată.

Acțiuni similare s-au desfășurat și în parcul din cartierul Poarta 6, acolo unde au fost finalizate reparațiile la arcadele și jardinierele deteriorate.

Sursa: Primăria Constanţa

related posts

Leave a Comment