Home Administrație publică Colectarea selectivă, încurajată la Constanța

Colectarea selectivă, încurajată la Constanța

by Romanov Alex
0 comment

Peste 30 de mii de pubele pentru colectarea selectivă sunt distribuite în această perioadă constănțenilor. Primele sute de recipiente galbene, pentru deșeurile din hârtie, plastic și metal au ajuns către constănțenii ce locuiesc la casele din cartierul Poarta 6.

Primăria Municipiului Constanța distribuie gratuit 30 de mii de pubele galbene pentru colectarea selectivă către constănțenii care locuiesc la case.

Primele pubele destinate deșeurilor din hârtie, plastic și metal au fost distribuite constănțenilor din cartierul Poarta 6, iar rând pe rând, toate cele 30 de mii de pubele vor fi distribuite în toate cartierele orașului.

Municipalitatea înlocuiește astfel sacul galben ce era oferit până acum și încurajează toți locuitorii orașului să separe deșeurile menajere de cele reciclabile.

Distribuirea gratuită a celor 30 de mii de pubele completează astfel cele aproximativ 900 de containere galbene destinate deșeurilor reciclabile amplasate de Primăria Municipiului Constanța la cele 400 de platforme de pe raza municipiului.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment