Home Actualitate Vreţi să mergeţi cu trenul? Cumpărați-vă biletele direct de pe telefon!

Vreţi să mergeţi cu trenul? Cumpărați-vă biletele direct de pe telefon!

by Antonia Mocanu
0 comment

Conducerea CFR Călători a hotărât să faciliteze achiziționarea ușoară și rapidă a biletelor de tren, prin aplicația mobilă „CFR Călători mersul trenurilor și bilete online”. Pentru cei interesaţi, aplicația CFR Călători pentru telefon oferă o variantă rapidă, direct de pe telefon, de achiziție a biletelor online disponibilă în toate magazinele de aplicații: Google Play, Apple AppStore și Huawei AppGallery.

Primul pas este să descărcaţi aplicația mobilă pentru cumpărarea mai rapidă a biletelor de tren, dar şi pentru a primi notificări înainte de începerea călătoriei și înainte de sosire. Totodată, se salvează offline lista de comenzi, dar și PDF-ul biletului offline. În acelaşi timp, tot prin telefon veţi primi sugestii de stații în căutarea rutelor, conform istoricului biletelor, precum şi sugestii de stații în apropiere pe baza locației telefonului.

În plus, aplicația oferă o interfață intuitivă prin care utilizatorii au acces rapid la achiziționarea biletelor standard, dus-întors, dar și selectarea paturilor pentru vagoanele de dormit sau tip cușetă, adăugarea biletelor pentru animale de companie sau de bicicletă.

related posts

Leave a Comment