Home Actualitate Unul dintre cățeii prezentați la meciul Farul -FC Voluntari a fost adoptat! 

Unul dintre cățeii prezentați la meciul Farul -FC Voluntari a fost adoptat! 

by Antonia Mocanu
0 comment

Pongo are aproximativ 7 luni și este una din micile vedete ale campaniei naționale “ Umple golul din viața ta”, care a ajuns și la Constanța. Acesta a fost promovat pentru adopție alături de alti 7 cătei de la adăpost la meciul Farul Constanța – F.C. Voluntari care a avut loc săptămâna aceasta pe Stadionul Central- Academia de Fotbal Hagi-Ovidiu. 

Jucătorii ambelor echipe au sprijinit adopția gratuită a animalelor de rasă comună din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța. 

A fost o îmbinare perfectă între dragostea de sport și cea de animale, iar rezultatul s-a vazut prin faptul că Pongo va incepe o nouă viața. 

Vă invităm și pe dumneavoatră să vă alăturați campaniilor publice privind adopțiile gratuite și derulate de municipalitate pentru găsirea unui cămin pentru cățeii din Adăpostul public de animale abandonate Constanța. 

Avem mulți căței simpatici, jucăuși, frumoși, curioși și disponibili pentru adopție gratuită. 

Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți și vaccinați conform graficului de vârstă.  

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul adăpostului de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5).  

Program cu publicul:  

Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele: 10:00- 14:00; 

Joi 09:30 – 17:30. 

Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.

related posts

Leave a Comment