Home Actualitate Unde ne petrecem sărbătorile, pe litoral?

Unde ne petrecem sărbătorile, pe litoral?

by Antonia Mocanu
0 comment

Peste 100 de hoteluri de la mare sunt pregătite să primească turiști de Paște și 1 Mai. Anul acesta sărbătorile pascale coincid cu deschiderea sezonului estival, iar pentru unii asta înseamnă un avantaj în plus. Tocmai de aceea întrucât Paștele și 1 Mai coincid anul acesta, numeroși hotelieri au venit în întâmpinarea românilor care vor să petreacă sărbătorile pascale la mare cu pachete care includ, pe lângă cazare, mesele complete servite sub formă de bufet suedez, cina în seara de Înviere, prânz festiv, diverse activități pentru copii, spectacole cu muzică live, sesiuni de masaj. Iar un alt hotel de 3 stele din Venus oferă, pe lângă cazare și mese, transport gratuit către Vama Veche.

La un  hotel de 4 stele din Mamaia proprietarii au lansat un pachet de Paște care include surprize dulci pentru copii, acces la Delfinariu și Microrezervație, dar si  primirea oaspeților în noaptea de Înviere cu cozonac, pască și ouă roșii, dejun pascal tradițional. Prețurile variează în funcție de stațiunea aleasă, dar și de numărul de stele al hotelului. Și anul acesta, în ciuda tuturor restricțiilor, Mamaia și Vama Veche vor fi cele două poluri ale distracției de pe litoral.

Oferte sunt pentru toată lumea însă Mamaia rămâne și în acest an, stațiunea tinerilor de bani gata dispuși să scoată din buzunar oricât pentru o seară de distracție. Din păcate însă nici Mamaia și nici alte stațiuni nu vor face excepție de la regulă, iar petrecerile care se terminau la răsărit, vor fi acum doar simple amintiri.

Până în prezent, câteva sute de turiști au rezervat deja sejurul la mare însă agențiile de turism se așteaptă ca vânzările să crească în ultima săptămână înainte de sărbători, când românii încep cu adevărat să-și facă planuri pentru minivacanță.  

related posts

Leave a Comment