Home Actualitate Traseele de noapte, reintroduse în Constanţa

Traseele de noapte, reintroduse în Constanţa

by Crina Matei
0 comment

Vești bune pentru locuitorii de la malul mării. Compania care asigură transportul public local, a anunțat că reintroduce cursele de noapte pe anumite trasee. Sâmbătă, 4 iulie este prima zi în care N102, N100, N2-43, N5-40 și 100 M vor reintra pe traseu.

CT BUS anunță faptul că sâmbătă, 4 iulie, este prima zi, în care traseele de noapte vor fi reluate pentru liniile N102, N100, N2-43 și N 5-40.

O noutatea pare în cazul liniei de transport 100M, ce urmează să circule și noaptea, cu o frecvență de 30 de minute, de asemenea vor fi introduce două autobuze noi pe aceeași linie.

Veștile bune din partea companiei care deservește transportul public din Constanța continua deoarece a fost lansată și o aplicație mobilă, prin care oamenii pot consulta traseele, timpii reali de sosire în stație și programul autobuzelor.

Aplicația mobilă este utilă și prin faptul că se pot achiziționa online bilete și abonamente pentru călătorii.

Amintim faptul că autobuzele CT Bus sunt dotate cu dispensere cu dezinfectant pentru călători, locurile sunt marcate, iar dezinfecția se face zilnic la bază pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

related posts

Leave a Comment