Home Actualitate Transport agabaritic pe ruta Constanţa – PTF Vama Veche

Transport agabaritic pe ruta Constanţa – PTF Vama Veche

by Romanov Alex
0 comment

Atenție, șoferi! În perioada 27.04.2022 – 04.05.2022 se va desfăşura un transport cu depăşiri pe traseul: CONSTANŢA RORO PTF – DN39A – DN39 – MANGALIA – DN39 – VAMA VECHE PTF.

Lăţimea maximă a vehiculului este de 3,29 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Reprezentanții CNADNR menţionează că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

related posts

Leave a Comment