Home Actualitate Trafic restricționat

Trafic restricționat

by Antonia Mocanu
0 comment

Continuă lucrările de reabilitare a tronsonului delimitat de strada Traian și Cercul Militar. În urma acestor lucrări traficul rutier va fi restricționat total, iar recomandările pentru constănțeni este să evite circulația pe bulevardul Tomis, între strada Traian și Cercul Militar. Traficul rutier va fi restricționat total până vineri, 23 iulie, la ora 05:00.

De noaptea trecută s-au reluat lucrările de decopertare a pavajului existent pe porțiunea cuprinsă între strada Traian și strada Vasile Alecsandri, după ce în cursul săptămânii trecute echipele administratorului drumului public au intervenit cu utilaje de asfaltare pe porțiunea delimitată de Cercul Militar și strada Vasile Alecsandri.

Joi și vineri, carosabilul va fi reamenajat cu asfalt. Se va turna primul strat de asfalt pe porțiunea cuprinsă între strada Traian și strada Vasile Alecsandri. Ulterior, se va așterne stratul de uzură pe toată suprafața carosabilă delimitată de strada Traian și Cercul Militar.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, constănțenii care locuiesc sau tranzitează această zonă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuare sau pe carosabil.

related posts

Leave a Comment