Home Actualitate Teatrul de Stat Constanța donează

Teatrul de Stat Constanța donează

by Antonia Mocanu
0 comment

Admirație, solidaritate și respect. Asta simt cu tot sufletul actorii Teatrului de Stat Constanța pentru cei din prima linie, pentru cadrele medicale, asistentele, medicii, infirmierele din spitalele din municipiu, care zi de zi duc cu adevărat greul în această perioadă.

În contextul pandemiei Covid-19, aceștia au vrut să dea o mână de ajutor. Tocmai de aceea, angajaţii din toate departamentele teatrului au donat câte 10 la sută din salariile lor, iar din suma rezultată au achiziţionat materiale de protecţie împotriva contaminării cu virusul Sars-Cov2, pentru cadrele medicale ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”.

600 de măști de protecție, 360 de halate chirurgicale sterile, 40 litri de igienizant de mâini au fost donate  la spital pentru a îi ajuta pe cei care lucrează necontenit 24 de ore din 24 și care își dedică trup și suflet timpul celor aflați în suferință.

Materialele au fost deja distribuite în cursul zilei de ieri chiar de către actorii Teatrului de Stat Constanța la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”.

related posts

Leave a Comment