Home Actualitate Stagiunea BE SAFE: a șasea săptămână de spectacole la Constanța

Stagiunea BE SAFE: a șasea săptămână de spectacole la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Ultima săptămână din august este a şasea săptămână a Stagiunii Estivale BestSummerArtFEst – BE.SAFE – Constanța 2020, organizată de Teatrul de Stat Constanța și Consiliul Județean Constanța cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța. Continuăm să vă invităm la teatru, la film, la concerte, în spaţiul în aer liber amenajat în Parcul Arheologic din centrul Constanţei şi la Teatrul de Vară Soveja. 

Luni, 24 august, la ora 21:00, în spațiul de spectacole amenajat în Parcul Arheologic, începem cu o altă proiecție de film, oferită de Centrul Cultural Județean „Theodor T. Burada”, de această dată chiar filmul desemnat ca marele câștigător al celei de-a 19-a ediții a Transilvania International Film Festival – TIFF și recompensat cu Trofeul Transilvania, în valoare de 10.000 de euro, „pentru bucuria vieții spusă prin experiența trecerii noastre dincolo”.

Marți, 25 august, tot la ora 21:00, în același spațiu, un alt film selecționat la Transilvania International Film Festival – TIFF, oferit de Centrul Cultural Județean „Theodor T. Burada”:va fi proiectat filmul polonez „Corpus Christi”, regizat de Jan Komasa. (Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.)

Vineri, 28 august, de la ora 21:00, în Parcul Arheologic, Asociaţia Dell’Arte din capitală prezintă „Fă-mi loc!”, de Antony Michineau, în regia regretatului Radu Beligan.

Sâmbătă, 29 august, de la ora 21:00, la Teatrul de Vară Soveja,Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea prezintă „D’ale carnavalului” de I. L. Caragiale, în regia lui Vladimir Anton.

Duminică, 30 august, de la ora 20:30, la Teatrul de Vară Soveja, Asociaţia „Antiqua”prezintă concertul de muzică tradiţională românească „De la Leşe la Caliu”în care vor evoluacunoscutul interpret Grigore Leşe şi Taraf de Caliu, formație extrem de apreciată în plan internațional.

În weekend-ul 29 – 30 august, actorii Teatrului pentru copii și tineret „Căluțul de mare”, partener BE.SAFE, prezintă din nou spectacole pe scena de la Perla, din Mamaia. Sâmbătă, „Răţuşca cea urâtă”, iar duminică, „Cei trei purceluşi”, ambele de la ora 19.00.

related posts

Leave a Comment