Home Actualitate Sportul, un stil de viață, la Cumpăna

Sportul, un stil de viață, la Cumpăna

by Antonia Mocanu
0 comment

Sportul a devenit un stil de viață în comuna constănțeană Cumpăna, tocmai de aceea de-a lungul anilor s-a investit pentru a crea micilor sportivi condiții foarte bune de a practica sportul preferat chiar la ei acasă, la Cumpăna.

Încă din anul 2003, la Cumpăna, sportul a devenit una din prioritățile edilului comunei, iar în acest sens a fost înființată prima școală de balet din mediul rural, iar  în 2004 prima sală de sport din localitate era deja construită. De atunci și până în prezent sportul a devenit un mod de viață la Cumpăna, iar investițiile pentru sportivii din localitate au crescut de la un an la altul. Comuna are trei săli de sport și un complex sportiv de talie europeană.

Ultimii ani au fost pentru comuna Cumpăna au fost extrem de buni din perspectiva vieții sportive. Au fost organizate competiții, concursuri, la care echipele de atleți din comună s-au remarcat cu brio.

Sloganul „minte sănătoasă în corp sănătos” este unul după care Cumpăna se ghizează, tocmai de aceea, pe lângă premiile câștigate în ultimii ani și competițiile viitoare sunt importante pentru micii sportivi. Astfel anul 2020 aduce la Cumpăna, în luna octombrie, concursuri naționale pentru care sportivii se pregătesc încă din luna iunie.

related posts

Leave a Comment