Home Actualitate Solicitări pentru CT Bus pentru rute în localitățile limitrofe

Solicitări pentru CT Bus pentru rute în localitățile limitrofe

by Antonia Mocanu
0 comment

Așa cum știm deja, în luna iulie, primarii din Năvodari, Cumpăna și Mihail Kogălniceanu s-au întâlnit cu primarul municipiului Constanța pentru a pune bazele Asociației de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Constanța, sub forma unei structuri de cooperare a autorităților publice locale din regiune. Astfel societatea CT BUS va putea asigura transportul și în Năvodari, Cumpăna, Ovidiu și Mihail Kogălniceanu.

Însă și cetățenii comunei Lumina fac demersuri în acest sens, pentru a aduce CT Bus și în localitatea constănțeană. Tocmai în acest scop au făcut o petiție ce a fost deja semnată de zeci de localnici.

„Solicităm autorităților, ca în cel mai scurt timp, să înscrie comuna Lumina, inclusiv satele aparținătoare, Oituz și Sibioara, în Asociația de Dezvoltare Intracomunitar pentru Transport Constanța, astfel încât, elevii și cetățenii comunei noastre să poată beneficia de transport în comun cu CT BUS. Menționez faptul că atât comuna învecinată, Mihail Kogălniceanu cât și comuna Cumpăna s-au înscris deja în această Asociație și în viitorul apropiat vor beneficia de aceste servicii” menționează un locuitor al localității Lumina.

Așadar, comuna Lumina, dar și satele Oituz și Sibioara au nevoie de transport în comun, mai ales din prisma faptul că în mai puțin de o lună și porțile școlilor de vor redeschide.

related posts

Leave a Comment