Home Actualitate Situații controversate la Năvodari și Constanța

Situații controversate la Năvodari și Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

O femeie din  Năvodari și-a văzut moartea cu ochii după ce a fost înjughiată de fostul soț, la doar câțiva metri distanță de locul de muncă. Incidentul s-a petrecut ziua în amiaza mare și doar norocul a făcut ca prin zonă să treacă un echipaj de la poliția locală, care a reușit să îl prindă imediat pe agresor și să îl încătușeze. Bărbatul era supărat că fusese părăsit de femeie și spune că nu a vrut să o omoare, ci doar să îi dea o lecție. Și în Constanța un bărbat a ajuns la spital după ce a fost înjughiat de propria fiică, femeia fiind cunoscută cu afecțiuni psihice.

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul s-a dus la locul de muncă al soției. Nu ar fi vrut să îi facă rău, însă discuțiile dintre ei au degenerat, iar agresorul a scos un cuțit și  a înțepat-o în zona piciorului. Bărbatul spune că femeia îl părăsise de curând, însă marea lui supărare era că aceasta nu se îngrijea de copilul lor.  Nu avea intenția să o omoare, ci doar să îi dea o lecție.

O colegă de serviciu care a văzut tot incidentul a sunat la 112. Un echipaj de la poliția locală din Năvodari trecea prin zonă și a reușit să îl prindă pe individ și să îl imobilizeze. L-au predat apoi polițiștilor de la națională, iar în cele din urmă bărbatul a ajuns la secție. Femeia a fost transportată la spital.

Un incident similar s-a petrecut  și în Constanța, unde un bărbat de 75 de ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de propria fiică. Din fericire rana a fost superficială, iar starea lui este stabilă. Agresoarea, cunoscută cu afecțiuni psihice, a fost transportată la spitalul de psihiatrie pentru o evaluare de specialitate, iar apoi va trebui să dea socoteală polițiștilor pentru fapta sa.   

related posts

Leave a Comment