Home Actualitate Seară ucraineană cu Eduard Acsente și Rodica Rodion

Seară ucraineană cu Eduard Acsente și Rodica Rodion

by Romanov Alex
0 comment

Împreună pentru o cauză nobilă. Vineri 18 martie, începând cu ora 17:00, la restaurantul “La Ana și Ion”, Eduard Acsente, ghid turistic în Delta Dunării și bucătar cunoscut de la emisiunea Master Chef, făcând parte din comunitatea Ucraineană Dobrogeană, va veni să gătescă:

Borș Ucrainean

Scoverci Pirijecichi umplute cu varză

Colțunași Varenichi cu brânză și cartofi

Babka Fidea cu lapte, ouă, zahăr și stafide la cuptor

Ozvar compot de prune uscate și afumate

Meniul va costa 70 RON de persoană din care 30% vor fi donați oaspeților Ucraineni în semn de solidaritate, și dăm posibilitatea de a suplimenta cu orice sumă meniul, bani ce vor fi donați Asociației Earth’s Angels cif 39769922 care se va ocupa de distribuirea lor contra chitanțe pe persoana fizică sau juridică .

Colaboratoarele ucrenience vă vor primi și servi în seara cu pricina bineînțeles că nu trebuie să refuzați nici vodca din partea lor în semn de bun venit. Desigur, cei care vor participa la acest eveniment caritabil vor avea parte și de o surpriză muzicală: îndrăgita interpretă Rodica Rodion îi va cânta pe cei prezenți cu muzica sa.

Dacă mai sunt doritori doar pentru donații, pot veni la restaurant începând cu ora 17:00, luând legătura directă cu reprezentantul ONG-ului sau donând în contul asociației.

Detalii și rezervări la 0761559550 sau 0725161758

sursa foto: La Ana si Ion

related posts

Leave a Comment