Home Actualitate Se oprește apa în localitățile Vama Veche și 2 Mai

Se oprește apa în localitățile Vama Veche și 2 Mai

by Romanov Alex
0 comment

Atenție, se oprește apa în localitățile 2 Mai și Vama Veche! Pe data de 22 septembrie, echipele companiei de apă sunt nevoite să intervină pentru a realiza o amplă lucrare în localitatea 2 Mai.

Joi – 22 septembrie, în intervalul orar 08.00 – 20.00, compania de apă va întrerupe furnizarea apei potabile, în vederea racordării la sistemul centralizat a noii conducte de distribuție, cu diametrul de 500 mm, din localitatea 2 Mai, județul Constanța.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL18 – Rețele apă Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Albești, Cotu Văii. Rețele de canalizare Limanu, în valoare totală de aproximativ 39 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

În timpul desfășurării lucrărilor, se va sista furnizarea apei potabile consumatorilor din  localitățile 2 Mai și Vama Veche.

Reprezentanții companiei de apă își cer scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigură că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, toți utilizatorii afectați de această lucrare sunt sfătuiți să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Consumatorii trebuie să știe că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

related posts

Leave a Comment