Home Actualitate Se demolează construcțiile abandonate din Constanța

Se demolează construcțiile abandonate din Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Ultimul chioșc RODIPET din Constanța a fost demolat. Echipele municipalității au dezafectat un fost punct de difuzare a presei, situat pe bulevardul Mircea cel Bătrân, în cartierul Tomis II.

Acțiunea a început în urmă cu câteva luni, când a fost dezafectat un chioșc din zona Cireșica ce fusese abandonat și care se transformase în focar de infecție. De altfel, toate construcțiile pentru care s-a luat decizia demolării deveniseră depozite de gunoi și adăpost pentru oamenii străzii. De atunci, încă 5 construcții abandonate au fost puse la pământ.

Orașul este curățat de construcțiile abandonate și insalubre care strică imaginea spațiului urban, iar municipalitatea, prin direcțiile de resort, a inițiat și desfășoară o campanie de identificare și dezafectare a construcțiilor nefolosite, care sunt lăsate în paragină pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța.

Menționăm faptul că după ce sunt parcurse toate etapele legale pentru procedura de demolare, construcțiile insalubre sunt demolate iar terenul este curățat și igienizat. De asemenea se vor aplica aceleași măsuri și pentru alte clădiri abandonate care strică aspectul estetic al orașului.

related posts

Leave a Comment