Home Actualitate Se dă startul campaniei „ Vrem o țară fără deșeuri abandonate”, la Techirghiol

Se dă startul campaniei „ Vrem o țară fără deșeuri abandonate”, la Techirghiol

by Antonia Mocanu
0 comment

După doi ani de pandemie, campania „Curățăm România” revine în atenția autorităților prin continuarea acțiunilor de ecologizare.

Pentru acest an, Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor a decis ca perioada de desfășurare a acestei acțiuni să se desfășoare între 4 aprilie și 4 mai. Pentru acest an sloganul campaniei este „Vrem o țară fără deșeuri abandonate”.

În acest sens, Primaria și Consiliul Local Techirghiol vă invită vineri, 29 aprilie, începând cu ora 12, să luați parte, în număr cât mai mare, la această acțiune de ecologizare care se va desfășura pe malul Lacului Techirghiol, de la limita localității cu Eforie Nord (Băi Reci ) până la Grădina Botanică.

Împreună cu autoritățile din domeniul protecției mediului și autoritățile administrativ-teritoriale, avem ocazia de a oferi un model de bună practică și de a familiariza cetățenii cu modalitatea de valorificare a deșeurilor și cu posibilitățile de colectare existente la nivel local.

Pentru detalii și informații suplimentare, persoana de contact din partea UAT Techirghiol este inspector mediu Niculescu Ana-Maria, tel:0720504325, e-mail gospodarie@primariatechirghiol.ro.

related posts

Leave a Comment