Home Actualitate Scene ca în filme la Constanța

Scene ca în filme la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Urmărire ca în filme pe străzile din Constanța.  Polițiști locali au fost chemați noaptea trecută să intervină dupa ce un taximetrist ar fi fost  amenințat cu un pistol de către o persoană, pasager în mașină. Oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului, iar la scurt timp au reușit să îl oprească  pe un bulevard principal din oraș.  

În urma verificărilor politiștii au stabilit faptul că la volanul autovehiculului se afla un tânăr de 22 de ani, iar pe scaunul din dreapta în față, un bărbat, de 37 de ani. Acesta ar fi avut asupra sa un pistol cu aer comprimat si pentru că  taximetristul  nu s-ar fi simțit în siguranță, posesorul  l-ar fi introdus în portbagaj. Nu l-a amenintat și nici nu exercitat acte de violență sau amenințări asupra soferului.

Polițiștii locali l-au amendat pe bărbat cu 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3, bărbatul neputând prezenta niciun document prin care să își justifice prezența pe stradă după ora 22. 

Ulterior si polițiștii de la Secției 1, l-au amendat  cu 5.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legii privind regimul armelor și munițiilor.

related posts

Leave a Comment