Home Actualitate S-a lansat stagiunea estivală „BE.SAFE”

S-a lansat stagiunea estivală „BE.SAFE”

by Antonia Mocanu
0 comment

În perioada 23 iulie -6 septembrie constănțenii, dar și turiștii vor avea parte de evenimente culturale diverse la malul mării. În cursul zilei de astăzi cele trei instituții constănțene Primăria Constanța, Consiliul Județean Constanța și Teatrul de Stat Constanța au dat startul Stagiunii Estivale BestSummerArtFEst – BE.SAFE – Constanța 2020.

În această perioadă, evenimentele culturale pot avea loc exclusiv în aer liber, iar ideea stagiunii estivale, care a avut o lungă tradiție pe litoral și care nu ar trebui să lipsească, de acum, în fiecare vară a început deoarece Constanța este destinația de vacanță preferată de turiști în sezonul estival și, practic, își dublează astfel populația.

Vorbim așadar de  un  program cultural consistent, iar partenerii stagiunii sunt Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” Constanța și Centrul Cultural Județean „Theodor T. Burada”

O lună și jumătate. Atât vor dura reprezentațiile unor spectacole de teatru, invitate din întreaga țară, concerte, lansări de carte, proiecții de filme selecționate la festivaluri internaționale, spectacole de stand up comedy și improvizație, spectacole și ateliere de creație pentru copii, spectacole de folclor, seri dedicate minorităților naționale.

De altfel, sănătatea populației rămâne prioritatea numărul unu, astfel că toate evenimentele din cadrul stagiunii vor avea loc cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție împotriva COVID-19.

related posts

Leave a Comment