Home Actualitate Rezultatele măsurilor dispuse la nivelul Poliţiei de Frontieră Române în minivacanţa de 1 Mai

Rezultatele măsurilor dispuse la nivelul Poliţiei de Frontieră Române în minivacanţa de 1 Mai

by Romanov Alex
0 comment

Trafic intens la punctele de trecere a frontierei, în minivacanța de 1 mai. La graniță au efectuat formalitățile de control, atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire, aproximativ 700.000 de persoane și aproximativ 200.000 de mijloace de transport.

Aproximativ 4.000 de polițiști de frontieră au fost la datorie desfășurând misiuni de supraveghere și control la frontieră. S-au luat măsuri de fluidizare a traficului în punctele de trecere, precum și de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat. Aproximativ 700.000 de persoane, cetățeni români și străini și aproximativ 200.000 de mijloace de transport au trecut prin controalele polițiștilor, atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire din țară. Nu s-au înregistrat evenimente deosebite nici de această dată, iar traficul călătorilor prin punctele de trecere ale frontierei s-a desfășurat cu operativitate

În urma misiunilor derulate la frontieră, polițiștii au constatat 172 de fapte ilegale săvârșite atât de către cetățeni români, cât și străini, la regimul frontierei de stat. De asemenea, nu a fost permisă intrarea în țară a 57 de cetățeni străini, care nu îndeplineau condițiile prevăzute de lege.

Poliția de Frontieră recomandă, în continuare, participanților la traficul transfrontalier să utilizeze toate punctele de trecere și să verifice situația traficului prin aplicația Trafic on-line.

related posts

Leave a Comment