Home Actualitate Revin zborurile interne la aeroportul Mihail Kogălniceanu

Revin zborurile interne la aeroportul Mihail Kogălniceanu

by Crina Matei
0 comment

Hai la mare, la soare! Vara asta ajungi mult mai repede cu noile zboruri din Oradea și Cluj Napoca! Zborurile vor fi operate începând cu 15 iunie, în zilele de joi și duminică.Şi asta nu e tot. Constănţenii pot zbura către Roma de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, din această toamnă.

Se redeschid cursele interne pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu ceea ce înseamnă că din această vară turiştii vor ajunge mai repede la mare. De la 15 iunie, revin cursele interne Oradea și Cluj. Durata călătoriei pe aceste rute este de 1 oră și 5 minute. Iar spre Roma se va zbura de la 1 septembrie, tot timpul anului.

 Bogdan Artagea, director general Aeroportul Mihail Kogălniceanu : „Suntem în discuții avansate cu foarte multe companii, pentru a încerca, chiar și din acest an, să reintroducem Milano, Atena, Timișoara, probabil Suceava. Încercăm să creăm o bază pe aeroport. Sperăm ca și companiile care au promis că vor opera pe aeroport să se țină de cuvânt. Anul trecut au fost până în 40.000 de pasageri. Anul acesta, sperăm să încheiem cu 100.000 de pasageri. În momentul de față, curse comerciale sunt Lutton și Istanbul, de pe Kogălniceanu. Zboruri interne, acum, niciunul. Vor începe din 15 iunie Clujul și Oradea“.

Directorul general al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Bogdan Artagea, a mai declarat că a crescut traficul pe aeroport și va crește în continuare. Numărul de mișcări de aeronave s-a dublat față de anul trecut: atât aeronavele comerciale, cât și aeronavele care vin în sprijinul Armatei Americane și NATO. Numărul de pasageri crește, frecvențele companiile cresc, potrivit lui Bogdan Artagea: a revenit o companie low cost cu cele două frecvențe către Lutton, iar compania naţională aeriană a Turciei are patru frecvențe către Istanbul. De la 15 iunie, revin cursele interne Oradea și Cluj. Iar spre Roma se va zbura de la 1 septembrie, tot timpul anului, cu o companie românească low cost.

related posts

Leave a Comment