Home Actualitate Restricții de trafic în municipiul Constanța

Restricții de trafic în municipiul Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Orașul nostru va găzdui o serie de evenimente în perioada 26 august-03 septembrie. Constănțenii și turiștii aflați pe litoral pot participa la spectacole în aer liber, expoziții și competiții sportive.

Pentru buna desfășurare a evenimentelor, organizatorii în colaborare cu forțele de ordine vor lua măsuri care vizează asigurarea unui climat de siguranță.

Astfel, în perioada 25 august, ora 06:00- 28 august, ora 18:00, vor fi instituite restricții de circulație pe strada Vasile Canarache, între strada Traian și zona din spatele Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

De asemenea, în perioada 25 august, ora 14:00- 29 august, ora 16:00, respectiv  02 septembrie, ora 00:00-04 septembrie, ora 14:00, se va interzice circulația autovehiculelor pe tronsonul delimitat de bulevardul Ferdinand și strada Traian. Restricțiile sunt valabile și pentru oprirea/staționarea autovehiculelor. În aceeași perioadă traficul rutier va fi restricționat pe strada Dragoș Vodă, între strada Ecaterina Varga și bulevardul Tomis.

Totodată, accesul autovehiculelor va fi restricționat în parcarea de la plaja Modern în perioada 25 august, ora 16:00-29 august, ora 06:00.

related posts

Leave a Comment