Home Actualitate RESTO Constanța – Partener oficial la Evenimentul gastronomic al anului!

RESTO Constanța – Partener oficial la Evenimentul gastronomic al anului!

by Florentina Lup
0 comment

CARNEXPO Grill, cel mai important eveniment gastronomic din România, se va desfășura în acest an pe Litoral, în perioada 5-6 mai 2022, la Phoenicia Blue View din Olimp și lansează un Parteneriat special cu cea mai vocală Asociație HoReCa de pe Litoral – RESTO Constanța!

Eugen CAPRĂ, General Manager CARNEXPO Grill:

,,Pentru CARNEXPO Grill sectorul HORECA este foarte important pentru dezvoltarea gastronomiei locale și crearea de noi parteneriate cu producătorii și furnizorii din România. Ne bucuram de oficializarea parteneriatului cu RESTO Constanța prin care vom atrage alături de noi toți operatorii din zona Horeca de pe litoral și vom avea plăcerea să promovăm cultura și produsele locale dobrogene.’’.

Roberto TORTORA, Președinte RESTO Constanța:

„RESTO Constanța reunește acum peste 120 de membri din Industria activă de pe Litoral, între care restaurante, cafenele, baruri, beach baruri, operatori de plaje, organizatori de evenimente, etc. Este firesc să fim Parteneri ai celui mai mare eveniment gastronomic al anului, așa cum și anul trecut am marcat deschiderea de Sezon Litoral printr-un eveniment special dedicat industriei. Vom reuni operatorii HORECA de pe Litoral și suntem bucuroși să strângem rândurile cu partenerii din industria de distribuție și producătorii Horeca.”.

Corina MARTIN, Președinte de onoare RESTO Constanța:

„Suntem bucuroși să reunim pe Litoral Industria Horeca națională și locală, într-un eveniment dedicat operatorilor HORECA și furnizorilor și distribuitorilor din această industrie.  RESTO Constanta este în acest moment cea de a doua cea mai mare Asociație Patronală HORECA din România ca număr de membri și reprezentativitate și suntem onorați să aducem pe LITORAL, la acest început de Sezon, cel mai mare eveniment gastronomic al anului.”

CARNEXPO Grill este un concept unic în România ce aduce la un loc cei mai mulți profesioniști din sectorul industriei alimentare, HoReCa și retail, cu scopul de a dezvolta afaceri și de a descoperi produse și tendințe noi de piață. Ca în fiecare an, vor participa și delegatii de experți din străinătate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia și Germania, Italia, Spania, Franța.

Pe toată durata evenimentului se vor organiza competiții și demonstrații culinare cu cei mai importanți chefi bucătari din România, cu scopul de a promova și moderniza gastronomia românească. Peste 3000 de experți sunt așteptați să participe la a treia ediție CARNEXPO Grill, producători de alimente și băuturi, distribuitrori, retaileri, echipele naționale de bucătari ale României, maestri patiseri și brutari și alți specialiști recunoscuți la nivel internațional.

related posts

Leave a Comment