Home Actualitate Reprezentație spectaculoasă a leilor de mare

Reprezentație spectaculoasă a leilor de mare

by Romanov Alex
0 comment

După delfinii de la Harkov, acum și leii de mare veniți din Ucraina fac spectacol la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța. După o perioadă de aproape două luni de acomodare, doi dintre cei trei lei de mare s-au dat în spectacol în fata a peste 200 de spactatori, care au stat la coadă pentru a-i vedea.  Show-ul a fost însă întregit de de eprezentația celor 6 delfini din bazinul mare al Complexului Muzeal.

Alex si Zosya au fost protagoniștii primelor spectacole oferite de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. Împreuna cu Mary, cei trei lei de mare au ajuns la Constanța la începutul acestei veri. Au avut nevoie de o perioadă de acomodare, iar acum reprezenațiile lor fac deliciul turiștilor. Peste 200 de oameni au stat la coadă pentru a-i vedea și nu au regretat alegerea făcută.

Așteptarea a meritat toți banii. Alex și Zosya au oferit o reprezentanție pe cinste. Au dansat pe ritmuri latino alături de antrenorii lor și au oferit numere de balet audienței care i-a aplaudat la scenă deschisă. Iar la final, Alex nu s-a sfiit să se apropie de spectatori și chiar să se împrietenească cu cei mici.

„Am reluat spectacolele cu leii de mare. Nu am mai avut de patru ani, dar acum sunt alții, aduși din Ucraina. Avem patru demosntrații zilnice. Au venit cu tot stafful necesar, psiholog, antrenor de yoga, etc. Ne bucură foarte mult, aveam emoții că nu știam cum va fi. Acum îi putem vedea câte doi plus al treilea care face poze cu doritorii.”, declară IULIAN CĂLIN, director CMSN Constanța

De la delfini, turiștii s-au mutat la bazinul mare, acolo unde cei șase delfini, patru din Ucraina si cei doi ai Delfinariului din Constanța le-au oferit un spectacol uluitor. Salturile, dansurile cu antrenorii lor și cursele de viteză prin bazinul principal i-au încântat pe turiștii și pe copiii veniți să petreacă jumătate de oră în compania lor. 

Pentru spectacolul cu leii de mare, costul unui bilet este de 30 de lei pentru adulți, iar pentru cel cu delfini 60 de lei. În acest tarif este inclusă și vizitarea Microrezervației și a expoziției de păsări exotice.

related posts

Leave a Comment