Home Actualitate REGIA DE APĂ este alături de comunitate în lupta cu COVID-19

REGIA DE APĂ este alături de comunitate în lupta cu COVID-19

by Antonia Mocanu
0 comment

Regia de Apă asigură comunitatea de faptul că își desfășoară activitatea de servicii în condiții optime chiar și în perioada pandemiei provocate de virusul chinezesc. Tocmai de aceea, Regia s-a mobilizat pentru a face față tuturor provocărilor întâmpinate pe parcursul acestei perioade fără precedent.

Pentru a depăși aceste momente de criză, Regia de Apă se alătură susținerii pentru punerea bazelor Spitalului Militar Mobil care va fi ridicat pe stadionul „Portul” din Constanța.

Spitalul Modular de Izolare şi Tratament va funcţiona ca o secţie extinsă de boli infecţioase a Spitalului Militar de Urgenţă Constanţa. Prin urmare, Regia s-a implicat activ și și-a asumat, din surse proprii, realizarea în regim de urgență, a întregii infrastructuri care va asigura necesarul de apă potabilă și colectarea apelor uzate.

În acest sens, mai multe echipe, formate din zeci de angajați ai societății, lucrează 24 de ore din 24 pentru racordarea și branșarea la sistemul de distribuție a apei potabile și de canalizare a noului spital, prevăzut cu o capacitate de peste 600 de paturi.

related posts

Leave a Comment