Home Actualitate Refugiații ucraineni au nevoie în continuare de ajutor. Pavilionul Expozițional a devenit hub umanitar

Refugiații ucraineni au nevoie în continuare de ajutor. Pavilionul Expozițional a devenit hub umanitar

by Antonia Mocanu
0 comment

Hub-ul umanitar de la Pavilionul expozițional este locul spre care se îndreaptă aproape toți cetățenii ucraineni ajunși în Constanța. Aici găsesc alimente, haine, produse de igienă, dar și vorbe bune, informații și sprijin moral. Voluntarii muncesc de dimineața până seară, sortează și organizează toate donațiile primite. Au renunțat la propriul confort pentru binele semenilor.

Nevoile sunt mari în continuare, oamenii care fug de atrocitățile războiului sunt mulți, de aceea, dacă puteți să ajutați, vă așteptăm zilnic la Pavilionul Expozițional, bulevardul Mamaia, nr.331A, intrarea din spate, între orele 08:00-20:00.

Momentan s-au terminat produsele de igienă, au mai rămas puține alimente și produse pentru copii și bebeluși, de fructe este nevoie în permanență.

Pentru detalii suplimentare privind donațiile, puteți suna sau trimite un mesaj la numărul de telefon 0799.400.358, folosit inclusiv în aplicația WhatsApp.

0737.552.271 este numărul de telefon la pot apela persoanele care au nevoie de spații de cazare sau cei care vor să găzduiască refugiați.

Campania de colectare este organizată de Crucea Roșie Constanța, Primăria Constanța, Consiliul Județean Constanța și Instituția Prefectului Județul Constanța.

related posts

Leave a Comment