Home Actualitate Proiectul de hotărâre privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia- Constanța se află în consultare publică!

Proiectul de hotărâre privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia- Constanța se află în consultare publică!

by Antonia Mocanu
0 comment

Primaria municipiului Constanța aduce la cunostinta publică, în conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizională în administratia publică, republicată, proiectul de hotărâre privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia- Constanța.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat, începand cu data de 26.08.2022, pentru o perioadă de 30 zile lucrătoare pe site-ul institutiei www.primaria-constanta.ro, la sectiunea “De interes public – Transparență decizională pe Legea 52/2003 — Informare si consultare publică”.

În temeiul prevederilor art.7, alin.(4) din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 06.09.2022, se pot trimite in scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris prin poștă, la sediul Directiei Cultură, Educație, Sport, Turism, str. Cuza Vodă nr.27, sau prin email, la adresa de e-mail: compartiment.turism@primaria-constanta.ro.

Materialele transmise vor purta mentiunea: „Recomandare la proiectul privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinatiei Mamaia-Constanta.”

related posts

Leave a Comment