Home Actualitate Proiect actori-profesori

Proiect actori-profesori

by Antonia Mocanu
0 comment

Un proiect interesant urmează să se desfășoare în viitor în orașul de la malul mării. Teatrul de Stat Constanţa şi Asociaţia „Dascălii Schimbării” au pus bazele  unei colaborări în folosul comunităţii constănţene, prin semnarea unui acord de parteneriat. Astfel, actorii instituției vor lucra cu profesori care doresc să-şi îmbunătăţească aptitudinile de comunicare cu „publicul” lor.

Parteneriatul dintre cele două entităţi va veni în sprijinul dezvoltării armonioase a elevilor şi profesorilor şi al îmbunătăţirii și adaptării sistemului educaţional la noile generaţii de copii. De asemenea, parteneriatul prevede desfăşurarea de activităţi comune în scopul dezvoltării calităţii discursului didactic şi dezvoltării gustului pentru teatru atât în rândul elevilor, cât şi în rândul corpului profesoral.

Astfel, oficializarea acestei colaborări deschide drumul pentru organizarea, atât în această perioadă de distanţare socială, cât şi atunci când o vom fi depăşit, de programe, campanii evenimente publice prin care actorii să pună la dispoziţia profesorilor şi, prin intermediul lor, la dispoziţia elevilor şi chiar părinţilor, talentele lor speciale în materie de comunicare, discurs public, dicţie, atitudine, limbaj corporal.

related posts

Leave a Comment