Home Actualitate Program modificat de lucru al casieriilor RAJA

Program modificat de lucru al casieriilor RAJA

by Romanov Alex
0 comment

Compania de apă îi anunţă pe constănţeni că, pe data de 24 ianuarie, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii companiei, care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. În schimb, casieriile și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise.

Pentru efectuarea plăților, abonații pot folosi serviciile online, precum contul de client (accesibil pe pagina web a companiei sau prin aplicația de mobil), virament bancar sau direct debit. Clienții care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point.

În această perioadă, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate se desfășoară fără întrerupere.

Pentru eventuale disfuncționalități survenite la nivelul infrastructurii de apă și canalizare, abonații societății pot apela numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924, accesibil 24 de ore din 24. Echipele de intervenție sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistem, astfel încât utilizatorii serviciilor noastre să poată beneficia de acestea la parametri optimi.

Începând de marți – 25 ianuarie 2022, societatea își va relua programul normal de lucru.

related posts

Leave a Comment