Home Actualitate Primăria Tulcea organizează în weekend târg de adopții pentru câinii fără stăpân

Primăria Tulcea organizează în weekend târg de adopții pentru câinii fără stăpân

by Antonia Mocanu
0 comment

Primăria Municipiului Tulcea organizează sâmbătă, 9 aprilie, între orele 10-14,  târg de adopții pentru câinii aflați în adăpostul de animale fără stăpân. Evenimentul se va desfășura în Parcul Personalităților.

Procesul de adopție include gratuit: microcip, înregistrare în R.E.C.S., deparazitare, examinare clinică și vaccinări gratuite (antirabic, boala Carre, parvoviroză, hepatită infecțioasă, painfluență canină).

„Gradul de civilizație al unei comunități este dat și de felul în care membrii ei își tratează cei mai buni prieteni. În acest context, ținem să vă reamintim faptul că în bugetul aprobat pentru anul curent, Primăria Municipiului Tulcea a alocat resurse financiare pentru „Construire adăpost modern pentru câini fără stăpân”, inclusiv pentru etapele premergătoare aferente, respectiv elaborare PUZ și Studiu de Fezabilitate“, au transmit reprezentanții Primăriei Tulcea.

Problema câinilor fără stăpân poate fi ameliorată prin implicarea și responsabilizarea întregii societăți. Pe lângă controlul reproducerii câinilor, aceasta fiind cea mai eficientă măsură dovedită de-a lungul timpului, campaniile de adopții sunt o dovadă de responsabilitate socială.

related posts

Leave a Comment